09.01.2020 | ПРЕКИД У ИСПОРУЦИ ТОПЛОТНЕ ЕНЕРГИЈЕ


Због радова на  отклањању „хаварије” на топловодној мрежи, у Савској бр. 10, у периоду од 11.00 до 16.00 ч. (10.01.20120.), доћи ће до привременог прекида у испоруци топлотне енергије за стамбене објекте у насељу Содара и Центар

 

22.12.2019 | ДЕО KOTЕЖА I БЕЗ ТОПЛОТНЕ ЕНЕРГИЈЕ


Због велике хаварије изазване пувањем топловодне цеви у Улици Моше Пијаде 120, у већем делу Котежа I данас неће бити испоруке топлотне енергије у поподневном и сутра у преподневном режиму. Без испоруке топлотне енергије остаће следеће улице: Вршачка, Новосадска, делови Браће Јовановића, делови Стевана Шупљикца и делови Ослобођења.
ЈКП “Грејање” апалује на кориснике да имају разумевања, јер се ради о компликованијој санацији која захтева раскопавање бетонских коцки и асфалта, што продужава време санирања, а самим тим и прекид испоруке топлотне енергије.


22.12.2019 | ДЕО ПАНЧЕВА БЕЗ ГРЕЈАЊА


Због хаварије на електромрежи услед удара грома, један део Панчева нема електричну енергију. Из ЈКП “Грејање” обавештавају да ће због хаварије на електромрежи обе топлане и велики број подстаница стартовати са кашњењем.


19.11.2019 | ДЕО УЛИЦЕ СТЕВАНА ШУПЉИКЦА БЕЗ ТОПЛЕ ВОДЕ


Станари у улазима 133, 135 и 137 у Улици Стевана Шупљикца од јуче по подне немају санитарну топлу воду.
У току је замена пумпе у подстаници и очекује се да ће се снабдевање топлом водом за овај део Котежа 2 нормализовати у преподневним сатима.


14.11.2019 | САНИРАНА ХАВАРИЈА У САВСКОЈ УЛИЦИ


Радници ЈКП „Грејање“ су после вишесатне интервенције санирали хаварију на Содари, због које су од јутрос без грејања биле зграде у Савкој улици.
Ка овом делу Содаре је почела испорука топлотене енергије, тако да ће ускоро бити нормализован режим грејања у становима у Савској улици.


14.11.2019 | ЈОШ ЈЕДНА ХАВАРИЈА НА СОДАРИ


На Содари је јутрос дошло до нове хаварије на топловоду, због које су без грејања остале све зграде у Савској улици.
Радници ЈКП „Грејање“ раде на отклањању насталих проблема, и очекује се да ће у поподневним сатима бити нормализовано грејање у овом делу Содаре.


ОПШИРНИЈЕ

File not found.